Over mij

Gregory Hawkins

Achtergrond

Mijn naam is Gregory Hawkins en ik ben opgegroeid in een dorpje in het noord-westen van Engeland. In 2004 ben ik afgestudeerd aan de ‘British School of Osteopathy’ in Londen. Na 6 jaar als osteopaat gewerkt te hebben in Engeland, ben ik in 2010 voor de liefde naar Nederland verhuisd en werd ik een collega van Anniek van Tongel in haar praktijk in Wezep. Per 1 januari 2015 heb ik haar praktijk volledig overgenomen.

Opleiding

Na het behalen van mijn diploma heb ik me verdiept in de Klassieke Osteopathie. Zo ben ik in de leer geweest bij John Wernham, een van de meest gerenommeerde osteopaten in het werkveld, met meer dan 70 jaar werkervaring. Ook heb ik me toegelegd op Pediatrische Osteopathie door de tweejarige opleiding Osteopathie bij Kinderen te volgen. Daarnaast heb ik veel kennis over de relatie tussen voeding en gezondheid.

Privé

Ik ben getrouwd en trotse pappa van twee zoontjes. In mijn vrije tijd beoefen ik graag sporten zoals tennis en golf, ben ik vaak in de keuken te vinden, trek ik er op uit in de natuur en probeer ik alle wedstrijden van Liverpool te volgen.

Hebt u een vraag of wilt u een afspraak maken?